Beograd info@jassylures.com
Pratite nas:

Jassylures proizvodi vrhunskog kvaliteta

Naša kolekcija varalica za pecanje pruža vrhunski kvalitet i performanse. Istražite naš asortiman raznovrsnih varalica za pecanje i pronađite savršenu za svaku vrstu ribolova.

Sa našim inovativnim dizajnom varalica, povećajte svoje šanse za uspešan ulov. Bez obzira da li pecate na slatkovodnim ili morskim vodama, naše varalice su pouzdane i efikasne.

Prodavnica Saradnja
Naša proizvodnja

Specijalizovana proizvodnja u Srbiji

Uživajte u ribolovu sa našim visokokvalitetnim varalicama koje privlače čak i najopreznije ribe. Naša paleta boja i oblika varalica omogućava vam da se prilagodite svakoj ribolovnoj situaciji. Sa našim vrhunskim varalicama, poboljšajte svoju tehniku i postignite impresivne rezultate. Kvalitetna izrada i trajnost naših varalica osiguravaju dugotrajan užitak u ribolovu. Naša stručna ekipa ribolovaca stoji vam na raspolaganju za savete pri odabiru prave varalice za vaše potrebe. Iskusite vrhunski ribolov sa našim izborom varalica koje su omiljene među ribolovcima širom sveta.

Simulator

Simulator je varalica koja u gami Jassy lures, naravno ne pod tim imenom, postoji petnaest godina. Radila se isključivo u veličini 10cm i godinama važila za "ljutu tajnu" iskusnih varaličara. Ponuda veličina sada je proširena, ali bez narušavanja osnovne ideje "stvoriti tipskog šeda za lov smuđa". Opseg veličina varalice samo je želja da se pokriju svi segmenti lova smuđa, od ultra lakog i lakog, preko srednjeg, do srednje teškog.

Simulator nije varalica za preteško otežanje i striktno vođenje jig-a po dnu. Najkonforniji je na klasičnoj jig glavi ili Flexi jig-u, kada se vodi sa periodima produženog propadanja. Kod dimenzionisanja potrebnog otežanja korisno je izabrati jig glavu za broj manje težine, čime ćete protužiti njeno propadanje. Svaki kontakt sa dnom ispratiti jerk-om, pa period do sledećeg iskontrolisati blago zategnutom strunom. Upravo ti periodi produženog propadanja su tajna lovnosti ove gume.

Zahvaljujući nekolici tehničkih detalja u formi varalice, koji nipošto nisu bili kozmetički, već isključivo praktični, njena akcija dobrano odudara od srodnih varalica. "Teturajuću" akciju Simulator duguje žljebu na zadnjoj trećini tela. On akciju gume deli na dva različita segmenta. Početni, duži deo tela gume, od glave do žljeba na repu, akcija je usporeno "gegajuća" ili "teturajuća" duž uzdužne ose. Repni deo, žljebom rasterećen balasta tela, ima titrajuću akciju, svojstvenu manjim gumama.

Tokom test perioda Simulator je redovno davao ribu više. Manji modeli bili su prava mera za laki jigging na flexi jig-u ili Jika montaži.